Friday, January 14, 2011

Facebook Müzik Dinle

Hızla büyüyen Facebook artık kullanıcılara yetişemez oldu. bizde sizler için facebook üzerinden topladığımız videoları kendi sitemiz üzerinden sizlere sunuyoruz. Sitemizde Facebook Müzikleri Dinleyebilir, İsterseniz Facebook videolarını İndire bilirsinizde.

Bugün eklenen videolar; Gülşen Bir An Gel, Edip Akbayram Ah Sensiz, Erkin Koray Gün Ola Harman Ola

Bugün sitemizden indirilen bir kaç video; Ezginin Günlüğü Gitme gitme dönülmez geri, Etkin İnanırmısın

Türkçe Dublaj Film seyretme

Türkçe Dublaj olarak, donmadan, internet üzerinden ve reklamlara boğulmadan Film seyretmek istiyorsanız, film izleme sitemiz tam size göre.

2009 yılından bugüne faaliyet gösteren reklamsız film izleme sitemiz sizleri bekliyor, güncel olarak filmlerin eklendiği film sitemize mesala bugün eklenen en yeni filmler şunlar; Paristen Sevgilerle – From Paris with Love (Türkçe Dublaj), Artan Etki – Ripple Effect (Türkçe Dublaj), Ölümsüz – 22 Bullets (Türkçe Dublaj)

Güncel 2011 Müzikler

Güncel 2011 Müzikleri online olarak dinlemek mi istiyorsunuz? o zaman bu müzik dinleme sitemiz tam sizler için. Güncel olarak tüm sanatçıların şarkılarını bulabileceğiniz dev arşiviyle sizlerle 2011'de dahada büyüyecek. Bulamadığınız şarkıları arama yaparak daha kolay bulabilir, istediğiniz video, müzik veya şarkıları sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz.

Muzikdinlefm.com adlı sitemiz 2009'dan beri sizlerle büyüyor.
Bugün Eklenen sanatçı Doğuş, ve sevdiğiniz bazı şarkılarıda şunlar; Doguş Yalnız Bırakma, Doguş Onsuz Olamiyorum, doguş yalnızlık iyi dinlemeler.

Güncel Video Klipler

Güncel 2011 Video Kliplerin günlük olarak eklendiği video klip sitemiz, 2009'dan beri yayın hayatına devam ediyor. sitemizdeki videoları izlerken, sosyal paylşım sitelerine paylaşıp arkadaşlarınızda izletebilirsiniz.

Video Klip sitemizde 15 bine yakın güncel video klipler bulunmakta. spam içermeyip, kullanıcıya yönelik olarak tasarlanan sitemiz gözü yormandan, kullanıcıya zorla yeni sayfalardan açmadan 2011ede hızlı giriş yaptı.

Sitemize eklenen yeni 2011 video klipler; Diyar Pala Yeşilimi Ver, Ebru Gündeş Ağlamayacağım, Yusuf Güney Unut Onu Kalbim