Wednesday, January 6, 2010

Türkiye'nin İlk USB Bellekte Albümü: Sıfır!

Türkiye'de elektronik rock müziğin öncülerinden 110, önümüzdeki günlerde satışa sunulacak 3. albümleri 'SIFIR' ile müzik sektöründe bir ilke imza atıyor.

Yeni albümleri için farklı bir pazarlama yöntemi geliştiren 110, Türkiye'nin ilk USB bellekte albümünü piyasaya sunacak.

Elektronik-rock alanında yenilikçi çizgisiyle ve başarılı sahne performansı ile adından sözettiren grup, albüm konseptiyle de fark yaratacak. 10 şarkıdan oluşan albüm, videoklipler, fotoğraflar ve duvarkağıtları gibi artwork'leri de içeren yüksek kapasiteli bir USB bellek içinde satışa sunulacak. Silikon bir bileklik içinde dinleyiciye ulaşacak olan USB albüm projesi, müzik sektörünün değişen dinamiklerini değerlendirerek geliştirildi. Şehirli insanın depresif hayatını ve ilişkileri anlatan ve albümün çıkış şarkısı ise GERİ DÖNME olarak belirlendi. Barış Alp'in yönetmenliğini üstlendiği, Silo1'in animasyonlarını tamamladığı Tuz Gölü'nde çekilen video klip haftalardır müzik kanallarının zirvesinde.

110, 4 konserlik mini bir turne ile de hayranlarının karşısında olacak: 8 Ocak 2010 Bronx Pi Sahne / Beyoğlu, İSTANBUL 27 Ocak 2010 Dice Performance Hall / Alsancak, İzmir 28 Ocak 2010 312 Arena / Kızılay, Ankara 29 Ocak 2010 Resimli Bar / Heykel, Bursa

No comments:

Post a Comment